Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Διάλεξε, αγάπησε τη ζωή.


Η κατάσταση, τραγική. Αδιαφορία στο φουλ, κανείς δεν μιλάει -ουσιαστικά- σε κανέναν, ο καθένας βυθισμένος στις σκέψεις του και στη μίζερη ζωή του αποτραβηγμένος και κλεισμένος στο καβούκι του. Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν μπορεί να βγει από αυτό αλλά το ότι δεν θέλει και δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει το χειρότερο.

-Και να την, στη μέση αυτής της κατάστασης να προσπαθεί να βρει το κουράγιο, να πάρει την απόφαση. Την πιο σημαντική απόφαση στη ζωή της. Να ξεφύγει από όλα αυτά που την τραβάνε στον πάτο και να βγει στην επιφάνεια ψάχνοντας, διεκδικώντας το καλύτερο για εκείνη. Πρέπει επιτέλους να διαλέξει τη ζωή και να καθορίσει τη δική της πορεία σε αυτή.-

Τη ζωή μας αξίζει να τη ζούμε όσο πιο ζωντανά γίνεται. Αντιμετώπισε τους φόβους σου, σπάσε τον κλοιό, βρες την άκρη του νήματος και ξετύλιξε τον εαυτό σου από εκεί μέσα. Η ζωή κυλάει μπροστά. Δεν αξίζει στασιμότητα ούτε πισογυρίσματα. Χρειάζεσαι θάρρος, αποφασιστικότητα και μία δόση τρέλλας. Ό,τι βρεις στο δρόμο σου κοίταξε το, άγγιξε το, χρησιμοποίησε τις αισθήσεις σου και αν αξίζει για σένα πάρε το μαζί σου.

Αγάπησε τον εαυτό σου, αγάπησε τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου